Nieuws

Nieuw postgraduaat helpt jonge ondernemers op weg

Je onderneemt en kan nog extra ondersteuning gebruiken bij de verdere uitbouw van je zaak? Hogescholen HOGENT en Odisee slaan op initiatief van Broeikas de handen in elkaar om vanaf oktober 2020 het unieke Postgraduaat Ondernemen aan te bieden voor studenten en jongeren uit heel Vlaanderen.

Het postgraduaat biedt je expertise in de verschillende aspecten van ondernemen, inclusief intensieve individuele begeleiding. Je werkt aan eigen doelstellingen en een eigen traject op basis van de situatie van jouw start-up. Deelnemers gaan met elkaar in interactie. Elke week is er een gezamenlijke vormingssessie van een halve dag met zowel gastsprekers, individuele gesprekken met experten, als feedbacksessies en coaching door een persoonlijke adviesraad die bestaat uit een businesscoach en een ondernemer-mentor.

Het postgraduaat van 27 studiepunten omvat geen klassieke examens: je ontwikkelt een portfolio en wordt daarop geƫvalueerd. Interesse? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar anja.cornelis@hogent.be.