Partners

We zeggen het zo graag. Broeikas is geen eiland. We zijn een ecosysteem van en voor jong ondernemerschap.

Een wadde? Een ecosysteem waarin alle betrokkenen verweven zitten en elkaar beïnvloeden. Zo brengen we studenten, onderwijs, ondernemers, beleid en burgers bij elkaar zodat ieders activiteiten worden versterkt.

Dus telkens je denkt aan jonge ondernemers, denk dan aan Broeikas.


Broeikas is een project van

Met ondersteuning van

Experten-Partners

Belfius

Een businessrekening openen? Financiering nodig voor je ondernemende plannen? Belfius Business Center Aalst steunt ondernemerschap en duikt met plezier in jouw financiële plannen.

Cottyn

Cottyn is een onafhankelijk advocatenkantoor met jarenlange expertise en uitgebreide knowhow in diverse geledingen van het recht. Cottyn levert een volledige zakelijke service aan ondernemingen, overheden, financiële instellingen en particulieren.

HIER.

HIER. is een huis voor ondernemers. Een co-workingplace waar ondernemers een volledige customer experience kunnen beleven en terecht kunnen voor businesscoaching op maat.

Conversal

Conversal is gespecialiseerd webdesign en digitale marketing. Dit team van specialisten helpt jou dankzij een doorgedreven expertise in Wordpress, Lavarel, SEO, SEA, Social en Content.

Randstad

Op zoek naar een eerste ondernemende werkervaring? Randstad helpt je verder om op gepaste wijze jezelf in de markt te zetten en je eerste werkervaringen optimaal te laten verlopen. Of als ondernemer nood aan extra werkkrachten? Dan kan Randstad je ondersteunen in de zoektocht en achterliggende regelgevingen.

SBB

Een goede begeleiding door een boekhouder-accountant is onmisbaar voor elke beginnende ondernemer. SBB accountants en adviseurs staan klaar met bakken expertise en nemen die cijferhandel over, zodat je als ondernemer kan focussen op jouw zaak.

Securex

Securex is een internationale speler op het gebied van sociale administratie en human resources. Als starter, gevestigde zelfstandige, KMO, grote onderneming, multinational of overheidsinstelling kan u bij Securex terecht om uw sociaal statuut en HR-beleid te optimaliseren.

Ecosysteem

Cinema

Cinema is een inspirerende en stimulerende plek waar geëngageerde en ondernemende jongeren hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen. Een plaats waar alle jongeren welkom zijn, de link tussen wat leeft bij de jongeren en hun omgeving.