De Ondernemersaward

Ondernemersaward 2019

De Ondernemersaward

Ondernemersaward
2019

Broeikas heeft zijn Ondernemersaward 2019 uitgereikt aan Carte Blanche. Julie Backaert & Tom Van den Driessche konden de Aalsterse studenten het meest inspireren en krijgen een jaar lang het label ‘Ondernemer van het jaar’.

Bijzonder trots zijn we ook op onze student-ondernemer Michiel Sonck van Sonck Knives die de award kreeg van Prille Klimmer.

Arnoud Van der Straeten, diensthoofd stedelijke bibliotheek Aalst Utopia, ontving verdiend de award voor Gangmaker.


Winnaar Ondernemersaward 2019

Carte Blanche
Julie Backaert & Tom Van den Driessche

Van een lege loods naar sfeervol en groots

Julie en Eva speelden al langer met het idee om hun creativiteit en passie om de wereld te stylen te bundelen. Dagdromen werd werkelijkheid toen een bevriend koppel vroeg om de aankleding van hun huwelijk te verzorgen. De bal ging vanzelf aan het rollen en Carte Blanche bestaat vandaag drie jaar. Als sfeerarchitecten willen ze een rode draad creëren die voelbaar is doorheen het volledige concept. Van de uitnodiging tot materiaalkeuze tot het gastencadeau. Flexibiliteit, oog voor details en een gezonde dosis humor zijn cruciaal voor Carte Blanche. Begin 2018 vervoegde Tom Van den Driessche het team van Carte Blanche en eind 2018 verloor Eva haar moedige strijd tegen kanker.

‘Persoonlijke touch en sfeer maken elk event, klein tot groot.’

Lees meer