Nieuws

Pitchfinale 2020

Broeikas presenteerde opnieuw het Broeikasateljee in Netwerk. Geen gewone doordeweekse editie, wel een dag waarbij we als pro’s leerden ontsmetten, ontsmetten en nog eens ontsmetten.

De voormiddag bracht een dynamische workshop waarbij de derdejaarsstudenten werden overspoeld met tips rond online en offline netwerken met Koen Van den Brandt. Na de middag was het de beurt aan de tweedejaars om hun stemmen te smeren en de lichting genomineerden voor de Ondernemersaward 2020 aan het kritische publiek voor te stellen.

Het publiek (lees, oh jawel, al de eerstejaars én de tweedejaars én de derdejaars) waren talrijk aanwezig… online via streaming dan toch, en zaten vol ongeduld klaar om de tweedejaars vanuit hun sofa te zien zweten en zwoegen. De spanning was te snijden, de zaal stond on fire en alle pitchers hebben zich ten volle gegeven. Het resultaat: 17 prachtige presentaties waarbij de studenten zich vol overgave smeten voor hun ondernemer. Allen binnen de timing van 3 minuten. Hands up!

Smartphones waren voor één keer meer dan toegelaten en stemden 3 teams met glans naar hun overwinning. Deze teams gingen naar huis met een welverdiende waardebon. Tijdens de Ondernemersaward op woensdag 17 maart zal de meest gedreven ondernemer van 2020 bekend gemaakt worden . Wil je erbij zijn? Houd dan zeker onze website in de gaten.

Benieuwd naar de sfeerbeelden? Check dan zeker onze Facebookpagina.
© Droombeeld – Marieke Penne
Streaming – Geen Cinema