Nieuws

Ondernemersaward 2023

Wie ging er recht door zee? Wie had de wind in de zeilen? En wie viel overboord?

Welke ondernemer heeft de wind in de zeilen? Dat bleek Ruth DeVreese van Konnekto. Zij ontving de titel Ondernemer van het jaar 2023. 👏

Ruth staat aan het hoofd van een succesvol bedrijf gespecialiseerd in subsidieadvies. Samen met Winnie Vincken en haar 4 werknemers helpt ze ambitieuze ondernemers een weg te banen in de complexe wereld van Europese subsidies.

Jong talent Arnaud Muylaert werd beloond met award van Prille Klimmer. Samen met zijn schoonbroer Louis Curtil richtte hij Tiptoh op. Samen zijn ze sterk op weg om de plantaardige melkmarkt te veroveren met hun lekker en duurzaam antwoord op de zuivelindustrie.

De Gangmaker award werd overhandigd aan Jeniffer Vansteyvoort, algemeen directeur van kunstencentrum Netwerk Aalst. Deze award is een erkenning voor haar jarenlange inspanningen om meer kunst en cultuur in de Denderstreek te krijgen.

⚓️ Bedankt aan iedereen die zijn deeltje bijdroeg aan dit event. Studenten, partners, onze jonge ondernemers achter de schermen, het publiek, de Werf,… Het was een prachtige en deugddoende avond. Fijn jullie allemaal aanwezig te zien.
⚓️ Grootste dank aan álle genomineerden die blijvend inspireren en zich alle dagen tomeloos inzetten. Jullie maken van Stad Aalst een bruisende plek!

Merci voor deze denderende avond.

📸 FLITS Media I Robbe Van Damme