Nieuws

De Ondernemersaward 2022

Dé act die er bovenuit sprong was Willy Vertongen van Mederi. Hij ontving de titel Ondernemer van het jaar 2022. Het jong talent van Gilles Markey werd beloond met award van Prille Klimmer. Met PMG Charge is hij ferm zijn weg omhoog aan het...

Dé act die er bovenuit sprong was Willy Vertongen van Mederi. Hij ontving de titel Ondernemer van het jaar 2022. Het jong talent van Gilles Markey werd beloond met award van Prille Klimmer. Met PMG Charge is hij ferm zijn weg omhoog aan het timmeren. Luc Roels vertegenwoordigde het voltallige team vrijwilligers van vaccinatie centrum Denderdal en ontving hiervoor verdienstelijk de Gangmaker award..

Bedankt aan iedereen die zijn deeltje bijdroeg aan dit event. Studenten, partners, onze jonge ondernemers achter de schermen, het publiek, CC De Werf, … Het was een prachtige en deugddoende avond. Fijn jullie allemaal nog eens samen te zien.

Grootste dank aan álle genomineerden die blijven inspireren en zich alle dagen tomeloos inzetten. Jullie zijn en blijven de max en maken van Stad Aalst een bruisende plek..Zoals Steven Van Herreweghe zei: “Keep on ondernemen!”

🙌🏼

..

Voor wie alles nog eens wil herbeleven:

  • Herbekijk hier de aftermovie
  • Check hier de foto’s