Nieuws

Broeikasateljee

Broeikas presenteerde opnieuw het Broeikasateljee in Netwerk.

Geen gewone doordeweekse vrijdag, wel een kotje vol! De voormiddag bracht twee workshops waarbij de derdejaarsstudenten werden overspoeld met tips rond offline netwerken met Koen Van den Brande en online netwerken met Mic Adam. Na een stevige lunch was het aan de eerstejaars om hun stemmen te smeren en de lichting genomineerden voor de Ondernemersaward 2019 aan een volle en kritische zaal voor te stellen.

Het publiek (lees, oh jawel, al de tweedejaars) was talrijk en zat vol ongeduld klaar om de eerstejaars vanop de eerste rij te zien zweten en zwoegen. De spanning was te snijden, de zaal stond on fire en alle pitchers hebben zich ten volle gegeven. Het resultaat: 16 prachtige presentaties waarbij de studenten zich vol overgave smeten voor hun ondernemer. Allen binnen de timing van 3 minuten. Hands up!

Smartphones waren voor één keer meer dan toegelaten en stemden 3 teams met glans naar hun overwinning. Deze teams gingen naar huis met een tienbeurtenkaart van Cinema Netwerk en hebben het meer dan verdiend. Tijdens de Ondernemersaward op donderdag 25 april zal de meest gedreven ondernemer van 2019 bekend gemaakt worden in CC De Werf. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan zeker hier in.

Benieuwd naar de sfeerbeelden? Check dan zeker onze Facebookpagina.