Keer terug

Aalsterse Kweek #4 – Griet Van Dorpe

AALSTERSE KWEEK #4 || Een plan B had Griet gewoonweg niet. Van jongs af aan ontwierp ze kleertjes voor haar barbiepoppen. Eerst uit papier en karton. Later kwam er stof, naald en draad aan te pas. Na haar middelbare studies ging ze modetechnologie studeren aan @HOGENT. Sindsdien is ze niet meer te stoppen. Haar eigen zaak leek een evidentie.

 

Het atelier op zolder bleek al snel te klein en de droom om een eigen winkel in te richten bleef Griet achtervolgen. Uiteindelijk werd deze droom in 2019 werkelijkheid. De winkel is volledig van eigen makelij en op maat gemaakt. Griet Maatwerk en retouches is compleet. In haar eenmanszaak onderneemt Griet nog steeds alles zelf: klanten ontvangen, maten opnemen,  patronen tekenen, naaien, stikken, knippen en herstellen. Deze powerlady heeft het allemaal in zich!

 

Een portfolio van acht vaste winkels voor hun retouches geven een extra boost en zekerheid als jonge zelfstandige in de business. “Ik heb meer dan werk genoeg!” zegt Griet wanneer je haar treft in haar winkel. Een jonge, enthousiaste dame die haar passie heeft gevonden en gewoon doet. Want zelfstandige zijn houdt ook veel werken in. Een week van 50 uren is geen uitzondering. Toch is dit het allemaal waard. Succes Griet!