Keer terug

Broeikas feliciteert student-ondernemer Marie Van Den Broeck van My Add On

De Aalsterse student-ondernemerscommunity heeft er een winnaar bij! Marie Van Den Broeck won de student-ondernemeraward 2017 van Unizo met haar bedrijf My Add On. Op 18 mei werd ze door het Aalsterse schepencollege ontvangen op het administratief centrum voor een officiële huldiging. In Aalst beschikken we over een groot potentieel aan ondernemend talent. Er broeit iets bij ondernemende jongeren in Aalst en Marie heeft bewezen dat er ook te oogsten valt. En wat voor een oogst! Met de award van Unizo student-ondernemer van het jaar is Marie zeker niet aan haar proefstuk toe. Hij past in een lange rij van onderscheidingen die My Add On nu reeds heeft behaald.

My Add On is een innovatief bedrijfje waar Marie design aan gebruiksvriendelijkheid koppelt om zo de ongemakken van ziekte of ouderdom toch dragelijk te maken. Zo vergemakkelijkt haar product My Sleeve, of de krukcondoom zoals ze het soms zelf noemt, het gebruik van krukken.

Ondernemerschap bij jongeren leeft dus! Broeikas wenst Marie Van Den Broeck nogmaals proficiat met haar award en we hopen dat er nog veel Aalsterse student-ondernemers in haar voetsporen kunnen treden.