Aalsterse kweek

Project Wheels
Mary-Isabelle Laroche

Project Wheels
Project Wheels
Ondernemer
Mary-Isabelle Laroche

Mary-Isabelle is professioneel rolschaatser. Ze ademt en promoot de sport (inter)nationaal en zet met Project Wheels zelfs de allerjongsten op wieltjes.

Dacht je dat skaten enkel was weggelegd voor stoere jongens? Dan ken je Mary-Isabelle nog niet! Ze is intussen een befaamde (inter)nationale rolleskater. 

Deze super enthousiaste Aalsterse dame heeft een hart voor skaten. Geen skatepark of obstakel gaat ze uit de weg. En deze liefde voor sport op wieltjes wil ze graag delen met iedereen.

Volgens Mary-Isabelle kan iedereen skaten. Jong en oud. Het zal je zelfvertrouwen een boost geven en plezier in bewegen teruggeven. Probeer het eens! Mary-Isabelle richtte de vzw Project Wheels op. Van hieruit geeft ze les aan alle leeftijden in Aalst (Erembodegem) en organiseert ze skatekampen tijdens de vakanties. Door haar enthousiaste aanpak krijgt ze iedereen op de wielen.

Mary-Isabelle wil het negatieve imago rond skaten en skateparken de wereld uit. De hele community heeft nood aan ruimte om in de wintermaanden of bij slecht weer indoor hun sport te kunnen beoefenen. Met haar vzw heeft ze een tijdelijk indoor onderkomen gevonden in Erembodegem, op de Termurenlaan. Waar ze after school rides en nog zoveel meer organiseert. Waar wacht je op?