Aalsterse kweek

Macarons by Philippe
Philippe Buchinskiy

Macarons by Philippe
Macarons by Philippe
Ondernemer
Philippe Buchinskiy

Philippe heeft de delicate smaak van het ondernemerschap te pakken.


Hoe houdt een student zich zoal bezig tijdens een quarantaine?
Philippe begon in 2020 te experimenteren in de keuken, vooral met desserts.
Zo ontdekte hij de kunst van macarons, de meest verfijnde patisserie.

Snel had hij de smaak te pakken!
Zijn eigen webshop zelfgemaakte macarons opende niet veel later, gevuld met verrassende smaken.
Elke macaron heeft een eigen verhaal.
Zo verwerkte Philippe onder andere zijn Russische roots in een gamma smaken. 

Voor hij het wist, mocht hij op Filmfestival Gent zijn macarons aanbieden.
Een eerste mijlpaal die hem het nodige zelfvertrouwen gaf om helemaal te springen!

De crème de la crème voor zijn toekomst? 
Philippe droomt van een ervaringsboetiek waar zijn macarons gecombineerd worden met andere verfijnde smaken zoals champagne.

Wij mochten alvast  proeven, en het is écht: Macarons by Philippe doet je vingers aflikken.