Aalsterse kweek

Coach Gianni
Gianni Chiffi

Coach Gianni
Coach Gianni
Ondernemer
Gianni Chiffi

Coach Gianni behaalt in het voetbal en als personal trainer samen met zijn klanten hun vooropgestelde sportdoelen.

Gianni (23 jaar) komt uit een ondernemende familie en heeft van zijn omgeving steeds de wind in de zeilen meegekregen. Sinds de sportmicrobe hem gebeten heeft druipt de passie ervan af. De studies LO leken een evidentie en zo kwam Gianni in aanraking met het geven van lessen in sport aan jongeren. Dit begon hij ook te doen naast zijn reguliere studies. En ook volwassenen begeleiden kwam steeds vaker aan bod. Een eigen zaak oprichten was dan ook een evidente keuze.

Hij richtte Movimento op. Movimento is het Italiaanse woord voor bewegen. Op die manier wou Gianni een eervolle verwijzing maken naar zijn Italiaanse roots. Met Movimento wil Gianni een cluster vormen waarin alles rond gezondheid en beweging voor jong en oud wordt herenigd. Gianni geeft specifieke voetbaltrainingen voor jeugdspelers die zich extra willen toeleggen op hun sport. Doorheen het jaar, maar ook sportkampen voor jeugd tijdens de vakanties richt hij in. Ook individuele personen met een gezondheidsdoel kunnen bij Gianni terecht voor een traject op maat. Op maat mag je zeer letterlijk nemen. Gianni stopt veel tijd in het voorbereiden van een aangepast schema en begeleidt dit zowel fysiek als online. Via uitdagende video’s en oefeningen, sport-challenges, fysiek samen sporten m.b.v. vernieuwende attributen motiveert hij je om je doel te bereiken.

Movimento draaide sterk rond Gianni zijn persoonlijkheid, en ook zijn pupils noemen hem "Coach Gianni". Waardoor hij intussen deze naam heeft gekozen voor zijn business.