Podcasts, ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. En natuurlijk kon ook Broeikas daarbij niet achterblijven. We zijn dan ook fier en ongelooflijk trots om onze eigen podcast ‘Gang van Zaken’ te mogen voorstellen!

.

Na 10 edities De Ondernemersaward maakten we met Jonas Decleer een podcast met alle voorbije winnaars. Hoe vergaat het ondernemend Aalst toen en nu? Pre en post corona. Het reilen en zeilen in hun bedrijf. Kortom: de gang van zaken.

De gang van zaken, letterlijk uit de mond van onze ondernemers.

.
Tune in via Spotify of je favoriete podcastapp en zet je schrap voor telkens twintig minuutjes ondernemen vanuit je zetel!

Hoe luisteren?
.

  • Heb je een iPhone of iPad, gebruik dan de Podcastapp.
  • Heb je een andere smartphone of tablet, gebruik dan de Spotify of Google Podcasts.
  • Via jouw computer kan je iTunes gebruiken.
    .

Abonneer je meteen, dan blijf je op de hoogte van nieuwe afleveringen!
.

 

 

 

Aflevering 1: Sanne Nieulandt – Nieulandt Recycling 

We starten de sprint met Sanne Nieulandt van Nieulandt Recycling, winnares van 2013. Een vrouw midden in een mannenwereld. De witte raaf tussen de schroothandelaars. Zet je schrap voor twintig minuutjes ondernemen vanuit je zetel! Luister hier.

.

Aflevering 2: Kristof Braem – Medec

Kristof Braem is succesvol zaakvoerder van Medec een Aalsters bedrijf gespecialiseerd in de productie van beademingstoestellen. In tijden van corona wordt Medec overspoeld met bestellingen uit de hele wereld! Made in Europe, made in Belgium, made in Aalst! Luister hier naar het verhaal van deze Ondernemer van het Jaar uit 2014.

.

Aflevering 3: Bartel Dewulf – Belgo Catering & 

Volledig terecht, als je het ons vraagt, won Aalsters topchef Bartel Dewulf in 2015 De Ondernemersaward. Ondernemen zat al van jongs af aan in zijn bloed. Hij greep op zijn 26ste de kans met beide handen en groeide uit tot een ondernemer die vandaag de dag 32 bedrijven, meer dan 300 personeelsleden en dagelijks gemiddeld 9000 maaltijden serveert! Lees: ambitieus, gepassioneerd en zeker van zijn stuk. Hoe zijn parcours tot nu toe is gelopen, vertelt hij pittig aan Jonas in deze podcast!