Onder het motto ‘Safety first’ verandert ook de Ondernemersaward van koers. Bij iedere missie staat de veiligheid van de bemanning voorop. Daarom wordt de negende editie van de award uitreiking verplaatst naar begin 2021.

Nu is het vooral belangrijk om elkaar ruimte te geven. We zien de Aalsterse ondernemers en hogeschoolstudenten graag terug in betere lichttijden. De exacte lanceringsdatum volgt binnenkort.

Hou jullie goed, draag zorg voor elkaar en #blijfinuwkot 🙏♥️

EDITIE 2020: To be continued.

Proficiat aan alle genomineerden. Zij dragen bij tot het succes van de Ondernemersaward door hun inzet om kennis en ervaring uit te wisselen met de jonge generatie.

De tweede editie van de Ondernemersaward

Winnaar 2013: Sanne Nieulandt

De tweede editie van de Ondernemersaward op 25 april was terug een bruisend event in Aalst. Een echt feest van ondernemen en een ideale gelegenheid om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. De Ondernemersaward stimuleert een positieve beeldvorming rond ondernemen en het contact met ondernemers wakkert de ondernemingszin van studenten aan.

Sanne Nieulandt van Nieulandt Recycling is op het event verkozen tot meest gebeten ondernemer regio Aalst.
Niels De Block en Robin Vergauwen, studenten HoGent Bedrijfsmanagement bewijzen dat studeren en ondernemen best samen kan met hun onderneming James Drivers.
Hilde De Winne ex-student KaHo startte haar eigen onderneming SOS De Winne.
Dat falen en herstarten deel uitmaakt van ondernemen bewijzen Kathleen De Smet en Willem Van den Berghe, meest gebeten herstarters, met hun succesvolle onderneming Interbergco.

Deze award is een unieke samenwerking tussen de twee hogescholen in Aalst (HoGent en KAHO Sint Lieven). Daarnaast zijn het Agentschap Ondernemen, de stad Aalst, Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen, JCI Aalst en het Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen bevoorrechte partners. Het event wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsors.

Dit project is tot stand gekomen met de steun van het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse overheid (subsidiëring brugprojecten economie-onderwijs). Het Agentschap Ondernemen wil, naast het geven van directe steun aan ondernemingen, ook de drijvende kracht zijn achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen en dit in het kader van de ViA-doorbraak ‘de open ondernemer’.