Keer terug

Aalsterse Kweek #11 – Mary-Isabelle

AALSTERSE KWEEK #11 || Mary-Isabelle – Popwheels

Dacht je dat skaten enkel iets was voor jongens? Dan ken je Mary-Isabelle nog niet! Deze super enthousiaste Aalsterse dame heeft een hart voor skaten. Geen skatepark of obstakel gaat ze uit de weg. En deze liefde voor sport op wieltjes wil ze graag delen met iedereen.

 

Volgens Mary-Isabelle kan iedereen skaten. Jong en oud. Het zal je zelfvertrouwen een boost geven en plezier in bewegen teruggeven. Probeer het eens! Mary-Isabelle richtte de vzw Popwheels op. Van hieruit geeft ze les in Brussel en Aalst en organiseert ze skatekampen tijdens de vakanties. Door haar enthousiaste aanpak krijgt ze iedereen op de wielen.

 

Mary-Isabelle wil het negatieve imago rond skaten en skateparken de wereld uit. De hele community heeft nood aan ruimte om in de wintermaanden of bij slecht weer indoor hun sport te kunnen beoefenen. Mary-Isabelle wil zich engageren om mee trekker te worden van een project dat skaters een vaste locatie kan bieden in Aalst. Heb jij een idee of oplossing? Neem dan zeker contact op via info@broeikas.be.

 

Beeld & montage: Videoroyal