Keer terug

Aalsterse Kweek #3 – Sébastien Adriaenssens

AALSTERSE KWEEK #3 || Velen zeggen dat je ofwel een talenknobbel bent ofwel een wiskundeknobbel. Sébastien is duidelijk een mooie combinatie van beide. Wiskunde is voor hem een makkie, zelfs de moeilijkste oefeningen zijn voor hem een fascinerende uitdaging. Tegelijkertijd kan hij dit ook nog eens geweldig vlot en duidelijk uitleggen. De ideale combinatie om anderen te helpen die het net iets lastiger hebben met al die wiskundige formules en oefeningen.

Al tijdens zijn studies handelsingenieur begon Sébastien met bijles geven aan medestudenten en jongeren uit het middelbaar. Dit begon onder de vleugels van een bijlesbureau. Toen dacht Sébastien: “dit kan ik toch gewoon zelf?” en zo werd WISKUNNE geboren. Sébastien zijn eigen bijlesbureau, waar hij alle klanten en studenten zelf begeleidt van A tot Z. Nu zijn eigen diploma binnen is gaat alle tijd integraal naar zijn bedrijf.

De ultieme droom is om WISKUNNE te laten groeien. Niet exponentieel, maar gestaag en recht evenredig met het leerlingenbestand. Zo kan Sébastien zowel zijn klanten als personeel managen maar toch zelf les blijven geven. Dat is zijn sterkte en wat hij het liefste doet. Met de garantie van kwaliteit in het lesgeven bovenaan. Het doel is dat iedereen slaagt voor dat wiskunde examen!

Een inspirerend verhaal van een jonge starter met een passie voor cijfers die hij graag doorgeeft aan anderen.
Succes gegarandeerd!