Keer terug

Jong Aalsters talent in de kijker: Laurens Van Paepeghem

Elke maand stelt Broeikas een ondernemende, Aalsterse jongere in de kijker: in oktober is de eer aan Laurens Van Paepeghem.

Laurens is 24 jaar en startte zijn ondernemers carrière als DJ. Je kent hem waarschijnlijk onder zijn artiestennaam: DJ Veepee. Of misschien zag je hem onlangs wel draaien op Tomorrowland? Naast DJ werd Laurens onlangs ook eigenaar van het Aalsters café Comme ça. Hier laat Laurens elke weekend het feest losbarsten. Hij leerde niet enkel de kneepjes van het draaien in de Comme ça maar leerde er gaandeweg ook hoe je een café moet uitbaten. Toen hij de kans kreeg om de zaak over te nemen, twijfelde hij dan ook geen minuut.

Als student-ondernemer heeft Laurens een heel gevarieerd leven. In de week wisselt hij af tussen lessen volgen, studeren en voorbereidingen treffen voor de uitbating van het café. In het weekend richt hij zich volop op zijn zaak.

Dat is natuurlijk niet simpel maar de workshops van Broeikas helpen bijvoorbeeld wel om ondernemers skills aan te scherpen, volgens Laurens. De Ondernemersaward die hij ontving, was dan ook een sterke stimulans om verder te blijven ondernemen.

Het plezantste aan zijn onderneming vindt Laurens het sociaal contact. Mensen komen altijd om zich te amuseren wanneer hij werkt. Dat maakt het werken toch wat aangenamer.

“Go for whatever makes you happy” is het levensmotto van Laurens.

Als ondernemer moet je vol passie je zaak uitbaten. En dat kan alleen maar als het je ook voldoening schenkt!

Ontdek hier een dag in het leven van student-ondernemer Laurens Van Paepeghem.