Keer terug

Jong Aalsters talent in de kijker: Annelies Godyns

Elke maand stelt Broeikas een ondernemende, Aalsterse jongere in de kijker: in november is Annelies Godyns aan de beurt.

Annelies is 21 jaar en heeft sinds een paar maanden een eigen nagelstudio. Hoog in het dak heeft de oprichtster van Godess Nails haar godenrijk uitgebouwd. Annelies tovert er je nagels om tot echte kunstwerkjes. Ook als je fan bent van zachte handen, ben je bij haar aan het juiste adres. Op het eerste zicht lijkt Annelies haar opleiding lager onderwijs niet echt complementair te zijn met haar onderneming. Maar via de nailparty’s die Annelies geeft voor kinderen gebruikt ze haar opleiding ook voor haar zaak.

Iets wat je vaak hoort terugkomen bij jonge ondernemers is het feit dat ze allemaal van hun passie of interesse hun werk wouden maken. Ook Annelies besloot om haar boterham te verdienen met wat ze het liefst doet: nagels verzorgen en stileren.

Omdat ze het statuut van student-ondernemer heeft, is het voor Annelies duidelijk dat ze nu veel kansen krijgt om haar onderneming uit te bouwen. Daarnaast vindt ze ook enorm veel hulp bij verschillende instanties. “Ook bij Broeikas krijg ik unieke kansen. Het feit dat er mensen achter je staan en klaar staan voor jou betekent veel”, vindt Annelies.

Ondernemerschap is nu even alles geven voor mijn zaak, geeft Annelies nog mee. Ik probeer er alles aan te doen om mijn klanten de perfecte nagels te geven en altijd klaar te staan voor hen.

Annelies haar motto is dan ook “niet twijfelen, gewoon doen“. Ondernemen is voor haar alle kansen grijpen en de uitdagingen vol aangaan. Misschien is het daarom dat alle gerestylede nagels die Annelies oplevert van een goddelijke schoonheid zijn.

Wil je weten hoe het er aan toe gaat in het hemelrijk van Annelies Godyns? Kijk dan vlug naar het filmpje!