Keer terug

Jong creatief talent in de kijker: Aagje Van Impe

Elke maand stelt Broeikas een ondernemende, Aalsterse jongere in de kijker. Deze keer stellen we je graag voor aan Aagje Van Impe.

Aagje is kleuterleidster van opleiding maar grafisch vormgeefster van beroep. Naast een grote liefde voor kinderen is tekenen al van kleins af aan een passie. Na het afstuderen besloot ze de opleiding grafisch vormgever te volgen om zo nog beter te kunnen doen wat ze ‘GRAAG’ doet.

Voor Aagje haar onderneming lanceerde, ging ze ten rade bij Broeikas. Ze werd zelfstandige in bijberoep en zo ontstond in augustus 2017 ‘GRAAG’. Aalst is een stad met enorm veel mogelijkheden en door de goede begeleiding kreeg Aagje de kans om iets moois uit te bouwen.

Tekenen is haar passie en illustreren is het liefste wat Aagje doet.Ze kiest voor een kinderlijke speelse tekenstijl die zowel jong als oud kan boeien. Zo zette ze haar stempel al op servies, textiel, boeken, gezelschapsspelletjes,… Ook voor grafische opdrachten ben je bij Aagje aan het juiste adres. Ze helpt je GRAAG verder op weg met het ontwerpen van een logo, huisstijl, flyer, affiche, brochures, verpakkingen, en ga zo maar door.

Haar goede raad voor elke startende ondernemer?

<< Go for it! Wie niet waagt, niet wint. >>

 

 

Meer weten over Aagje? Surf naar graag-design.be of check haar Facebook.