Roltex

Karl HuyleBroeck

Vernieuwing en kwaliteit

Karl Huylebroeck staat aan het hoofd van de onderneming Roltex, producent van dienbladen en onbreekbare glazen. Dit jaar viert het bedrijf haar 50 jarig bestaan.
Met veel voldoening blikken we terug op succesvol afgeronde projecten en aangename relaties met onze klanten aldus Karl.
Roltex is een onderneming die veel aandacht schenkt aan innovatie. Zo produceerde het bedrijf in 2009 een ecologisch dienblad. Hiermee won Roltex de Belgian Business Award for the Environment nzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wij bieden met veel overtuiging enkel producten aan van de hoogste kwaliteit en willen in de toekomst deze garantie op kwaliteit behouden, vertelt Karl.

Karl besliste om in tijden van de economische crisis te investeren in nieuwe technologieën en ontwerpen. Bovendien nam hij personeel aan in plaats van ze te ontslaan. Roltex zal klaarstaan om een nog groter succes te boeken in de toekomst. We moeten uitgaan van onze sterktes en we zijn ervan overtuigd om nog sterker te worden, legt Karl uit.

www.roltex.be

Keer terug