Mr. Jill

Hans Jacobs

Een vogel die stopte met vliegen, zelfs in een kooi, ik heb daar nooit van gehoord

In 2013 werd Mister Jill nv, een KMO gespecialiseerd in interieurbouw en winkelinrichting, overgenomen door Hans Jacobs.

Samen met zijn medewerkers vormde hij het bedrijf om tot een volledig nieuw en modern industrieel productiebedrijf.
Bovenop de traditie en het vakmanschap die in het bedrijf al aanwezig waren, ontstond een nieuwe Mister Jill die een totaalconcept aanbiedt aan zijn klanten. Weinig interieurbedrijven maken ’totaalinrichting’ mogelijk zoals Mister Jill dat vandaag aanpakt.
De eigen productielijnen en installatiefaciliteiten worden volledig afgestemd op elk nieuw project. Zo eenvoudig kan het leven zijn.

Mister Jill biedt zijn klanten de beste garantie voor een korte opleveringstermijn en een beperkte sluitingsperiode, zij zijn hem hierom zeer dankbaar! Voeg daarbij de gloednieuwe machines en een aangepaste locatie en je krijgt een nieuw, fris en sterk bedrijf dat Mister Jill heet.

Met de overname van Mister Jill en de nieuwe dynamiek die hij meebracht, wil Hans Jacobs anderen inspireren. Door zijn ervaring te delen wil hij een nieuwe generatie ondernemers enthousiasmeren, prikkelen en misschien zelfs over een drempel halen om hetzelfde te doen. Zijn deelname aan de Aalsterse ondernemersaward past volledig binnen dat opzet.

www.misterjill.be

Keer terug