Green Bananas

Jeroen Plattiau & Yves Snoeren

Bij ons is de klant geen nummer, maar een persoonlijk contact

Green Bananas biedt verschillende diensten aan. Internet marketing, webshop beheer, branding, design en consultancy hebben voor deze ondernemers geen geheimen.

Amper twee jaar geleden hebben Jeroen Plattiau en Yves Snoeren deze onderneming opgericht en ze hebben nu al hun handen vol. Deze twee namen doen u misschien geen belletje rinkelen, maar u zal er ongetwijfeld nog van horen in de toekomst.

Samen hebben ze jaren ervaring in online marketing. Jeroen heeft Toegepaste Informatica gestudeerd aan HoGent in Aalst en werkte eerst voor Panasonic, nadien voor Neckermann-Thomas Cook en later nog voor Randstad.

Yves had van jongs af aan al snel de kneepjes in handen op gebied van design. Hij heeft op latere leeftijd Grafisch Ontwerp gestudeerd en stage gedaan bij Het Volk wat leidde tot een jarenlange loopbaan bij Het Nieuwsblad. Nadien heeft hij de oversprong van krant naar media gemaakt. Zo kwam hij bij Neckermann-Thomas Cook terecht waar hij Jeroen leerde kennen.

Ze werkten regelmatig na de werkuren samen in bijberoep wat ondertussen is uitgedraaid tot een eigen onderneming. Hun creativiteit is gevarieerd naargelang wat de klanten wensen, nl. een hippe en gebruiksvriendelijke look.

www.greenbananas.be

Keer terug