Dessomville

Dirk Dessomville

De klant mag zich geen nummer voelen

Sinds 2004 staat Dirk Dessomville samen met zijn broer aan het hoofd van Dessomville NV, een groothandel in vleeswaren, kaas- en diepvriesproducten gelegen te Aalst. Het bedrijf onderscheidt zich van de rest door hun uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. De focus van het bedrijf ligt dan ook bij de persoonlijke benadering van de klanten, het is de bedoeling dat de klant zich uniek voelt. Door ons familiaal karakter hebben we op dat vlak een streepje voor op de concurrentie.

Daarnaast doet het bedrijf ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen: goederen die de vervaldatum bijna bereiken geven we mee aan de voedselbank. De vereniging van Kamiel Sergeant (Mensen helpen Mensen) komt ook wekelijks goederen afhalen om te verdelen aan zij die het echt nodig hebben. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen.

Volgens Dirk Dessomville is het van groot belang om je werknemers te motiveren en er een hecht team van te maken. Al deze elementen in combinatie met een duidelijke communicatie zorgen voor een goede en efficiënte werksfeer die het bedrijf alleen maar ten goede komt.

www.dessomville.be

Keer terug