AB Consult

Isabelle Tant

Wederzijds respect en klantenkennis is cruciaal

Isabelle Tant is zaakvoerder van AB-Consult. Isabelle haar ouders zijn altijd zelfstandigen geweest in de textielsector. Deze job was niets voor haar. Na lang bijstuderen, avondschool en veel stages te lopen is ze zaakvoerder geworden op kleine basis. Haar bedrijf groeide zeer snel en daarom had ze al snel nood aan personeel. In 2004 heeft ze de basis gelegd van AB-Consult en dit tezamen met een collega.
AB-Consult is een bedrijf dat zorgt voor de opstart, accountancy, belastingen en de consultancy van de klanten. Haar oorspronkelijke partner is dit jaar op pensioen gegaan en nu is ze alleen zaakvoerder van AB-Consult.
Haar medewerkers doen hetzelfde werk wat zij 11 jaar gedaan heeft. Daardoor kan ze haar mensen heel goed motiveren, want ze kent de knepen van het vak en Isabelle weet wat de noden zijn van de klanten. Het is héél belangrijk dat je weet hoe je met je klanten moet omgaan en zeker ervoor te zorgen dat er wederzijds respect is en dat dit moet blijven bestaan.
In haar carrièreplanning gaat ze nu nog een stap verder door met specialisten in zee te gaan zodat elke klant op zijn wenken wordt bediend.

www.ab-consult.be

Keer terug