Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VOKA Open Bedrijvendag

1 oktober 2017 11:00 - 18:00

Stad Aalst, HoGent en Odisee campussen Aalst gooien hun deuren open tijdens de VOKA Open Bedrijvendag. Het thema is Ondernemers ondernemen voor iedereen en wij ondernemen voor de toekomst.

Wil je kennismaken met startende, Aalsterse én jonge ondernemers: Appiness, Codifly, Studio Washi, In Bloom, Mad Processor, Komorebi, My add on en Broeikas bezorgen elke bezoeker een gratis dosis starterskriebels!

Nog meer info over het Broeikasproject kan verkregen worden in het Broeikaslokaal op HoGent campus Aalst. Tevens kan je bij het Centrum voor Ondernemen terecht om al je ideeën af te toetsen en meer te weten over student-ondernemerschap. Tevens kan je op campus Aalst proeven van technologieën van de toekomst: kom de hololens en de VR-bril uitproberen. Of gefascineerd door 3D printing? Daarvoor worden de deuren open gegooid van onze mediatheek. Uiteraard kan je daar ook nog terecht om ‘offline’ boeken, kranten en tijdschriften te lezen. Dit misschien tijdens het wachten op zoon- of dochterlief die les volgt aan de Kinderuniversiteit (www.kinderunversiteit.be) of leert coderen (www.codever.be)

Gegevens

Datum:
1 oktober 2017
Tijd:
11:00 - 18:00
Site:
www.openbedrijvendag.be