Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goed Geboekt met Niet Nu Laura en Bossy Magazine

13 maart 2019 20:30 - 22:30

Gratis

Utopia en Broeikas slaan opnieuw de handen in elkaar en nodigen voor de tweede Goed Geboekt-editie Laura Janssens en Dorien Camps uit om hun parcours uit de doeken te doen. Het belooft een dynamische editie te worden en ja hoor, mannen evenwel toegelaten.

 

 

Niet nu Laura begon als een uit de hand gelopen grap, maar is intussen uitgegroeid tot een volwaardige webcomic met duizenden fans. Je zal luidop lachen met Laura, maar eigenlijk vooral met jezelf bij het zien van haar cartoons en strips die hun inspiratie halen in de alledaagsheid. Laura bracht onlangs haar eerste boek uit en deelt met alle plezier haar verhaal.

Bram Laebens

 

 

Dorien Camps lanceerde onlangs het eerste Bossy Magazine, een on- en offline magazine voor iedereen die onderneemt. Het omvat persoonlijke verhalen, emoties en struggles, maar ook tips van spraakmakende denkers en doeners. Met Bossy creëert Dorien net wat ze als starter zo hard mist: een vinger-aan-de-polsplatform waarin serieus niet gelijk staat aan saai. Een magazine dat je uitdaagt én geruststelt.

 

 

 

Na deze workshop ben je welkom voor een netwerkbabbel in het Utopiacafé. Wie jonger is dan 25 jaar maakt bovendien kans op een gratis tijdschrift van BOSSY. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan als de bliksem hieronder in.

 

 

Gegevens

Datum:
13 maart 2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Utopia
Utopia 1
Aalst, 9300 België
Site:
https://utopia.aalst.be/

Organisatoren

Broeikas
Utopia

Wie zijn aanwezig

68 personen hebben zich aangemeld voor Goed Geboekt met Niet Nu Laura en Bossy Magazine