Loading Events

« Alle Events

  • This event has passed.

Geannuleerd… Workshop netwerken: ‘Online & offline communicatie’

20 maart 2020 10:00 - 12:30

Tot onze enorm grote spijt kunnen we de workshop niet laten doorgaan vanwege de corona-maatregelen. We verplaatsen de workshop naar het najaar, de exacte datum wordt later bekend gemaakt. 

Jezelf goed presenteren is een must. Je laat een indruk na op anderen. En je wilt dat deze indruk verpletterend is, toch!?

Met zijn boek Spookrijders staan nooit in de file geeft Koen Van den Brandt antwoord op de vraag hoe jij jezelf of je merk vandaag de dag nog kan onderscheiden van de massa. Hoe worden jij en je merk een winnaar? Op basis van vijfentwintig jaar ervaring worden antwoorden, creatieve vondsten en dwarsdenkende opvattingen aangereikt die jij praktisch kan inzetten. Je leert om die manager te worden die tegen de stroom in zwemt, die de verbanden ziet en net een stap meer zet dan de anderen. Want wie boven de grijze massa wil uitsteken, staat beter niet in de file!

Tijdens deze workshop komt de ongezouten Koen Van den Brandt persoonlijk aantonen hoe je een verpletterende indruk nalaat op anderen. Hoe je op een correcte manier zowel online als offline communiceert. Alle sappige tips en tricks kom je hier te weten.

 

 

 

Details

Date:
20 maart 2020
Time:
10:00 - 12:30

Venue

HIER
Albert Liénartstraat 24/1
Aalst, 9300 België

Organizer

Broeikas
Email:
info@broeikas.be