Loading Events

« Alle Events

  • This event has passed.

Let’s Talk Money – Centen verdienen in de creatieve sector

22 oktober 2020 19:00 - 21:00

💰 Geld verdienen met je creativiteit, het is geen gemakkelijke klus. En dan moet je van die zuurverdiende centen vaak nog een deel afstaan ook. Maar hoe kun je je nu eigenlijk 100% legaal laten uitbetalen voor een optreden, het maken van een video, schrijven van een tekst, …? En hoe zit dat dan precies met btw, belastingen of sociale zekerheid?

👉 Wat is voor jou op dit moment in je parcours nu het meest interessant: werken via artikel 1 bis, via projectcontracten, via interimcontracten, een structuur oprichten of toch via de kleine vergoedingsregeling? Amplo legt je dat haarfijn uit. Er is ook ruimte voor al jouw vragen, zodat je naar huis gaat met de best mogelijke oplossing voor jouw concrete situatie.

📌 Een must voor iedereen die actief is in de artistieke sector, van technieker tot muzikant! In samenwerking met Amplo Vlaanderen, CC De Werf – Aalst & Broeikas.

💰Deze infosessie is gratis maar wegens de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Reserveren via https://letstalkmoney_cinema.eventbrite.be

Deuren: 19h00

 

Details

Date:
22 oktober 2020
Time:
19:00 - 21:00
Website:
www.broeikas.be

Venue

Cinema
Hopmarkt 13
Aalst, 9300

Organizer

Broeikas
Email:
info@broeikas.be