De tweede editie van de Ondernemersaward

Winnaar 2013: Sanne Nieulandt

De tweede editie van de Ondernemersaward op 25 april was terug een bruisend event in Aalst. Een echt feest van ondernemen en een ideale gelegenheid om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. De Ondernemersaward stimuleert een positieve beeldvorming rond ondernemen en het contact met ondernemers wakkert de ondernemingszin van studenten aan.

Sanne Nieulandt van Nieulandt Recycling is op het event verkozen tot meest gebeten ondernemer regio Aalst.
Niels De Block en Robin Vergauwen, studenten HoGent Bedrijfsmanagement bewijzen dat studeren en ondernemen best samen kan met hun onderneming James Drivers.
Hilde De Winne ex-student KaHo startte haar eigen onderneming SOS De Winne.
Dat falen en herstarten deel uitmaakt van ondernemen bewijzen Kathleen De Smet en Willem Van den Berghe, meest gebeten herstarters, met hun succesvolle onderneming Interbergco.

Deze award is een unieke samenwerking tussen de twee hogescholen in Aalst (HoGent en KAHO Sint Lieven). Daarnaast zijn het Agentschap Ondernemen, de stad Aalst, Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen, JCI Aalst en het Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen bevoorrechte partners. Het event wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsors.

Dit project is tot stand gekomen met de steun van het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse overheid (subsidiëring brugprojecten economie-onderwijs). Het Agentschap Ondernemen wil – naast het geven van directe steun aan ondernemingen – ook de drijvende kracht zijn achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen en dit in het kader van de ViA-doorbraak ‘de open ondernemer’.

 Bekijk andere edities

2012

Luc de Bisschop

Luc De Bisschop

L-Door

L-Door focust zich op sectionale garagepoorten voor de particuliere markt, industriële poorten en totale laad- en losoplossingen. Na een loopbaan van 15 jaar in de financiële wereld koos Luc De Bisschop voor het zelfstandig ondernemerschap.

Bekijk editie »

2016

Frans Krauch

Frans Krauch

Viano

Frans Krauch is zaakvoerder van Viano, het oudste organische meststoffenbedrijf op de Belgische markt. Frans staat dicht bij de klanten te staan, en streeft een snel beslissingsproces na. Dat stelt hen in staat tot de vele biologische productinnovaties.

Bekijk editie »

2015

Bartel Dewulf

Bartel Dewulf

Belgocatering

Bartel leidt Belgocatering, een gastronomisch bedrijf met verschillende afdelingen. Ondertussen telt het bedrijf meer dan 300 personeelsleden, beheert het 34 restaurants en serveert het dagelijks gemiddeld 9000 maaltijden bij diverse bedrijven.

Bekijk editie »

2014

Kristof Braem

Kristof Braem

Medec

Kristof Braem exporteert met zijn onderneming Medec beademingstoestellen naar meer dan 70 landen. Het bedrijf maakt alles gebruiksklaar in Aalst, en valt op met zijn innovatieve karakter.

Bekijk editie »