Broeikas heeft zijn Ondernemersaward 2019 uitgereikt aan Carte Blanche. Julie Backaert & Tom Van den Driessche konden de Aalsterse studenten het meest inspireren en krijgen een jaar lang het label ‘Ondernemer van het jaar’.

Bijzonder trots zijn we ook op onze student-ondernemer Michiel Sonck van
Sonck Knives die de award kreeg van Prille Klimmer.

Arnoud Van der Straeten, diensthoofd stedelijke bibliotheek Aalst Utopia, ontving verdiend de award voor Gangmaker.

Volgende editie: april 2020. 

EDITIE 2019 was opnieuw een groot succes.

Proficiat aan alle genomineerden. Zij dragen bij tot het succes van de Ondernemersaward door hun inzet om kennis en ervaring uit te wisselen met de jonge generatie.

De tweede editie van de Ondernemersaward

Winnaar 2013: Sanne Nieulandt

De tweede editie van de Ondernemersaward op 25 april was terug een bruisend event in Aalst. Een echt feest van ondernemen en een ideale gelegenheid om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. De Ondernemersaward stimuleert een positieve beeldvorming rond ondernemen en het contact met ondernemers wakkert de ondernemingszin van studenten aan.

Sanne Nieulandt van Nieulandt Recycling is op het event verkozen tot meest gebeten ondernemer regio Aalst.
Niels De Block en Robin Vergauwen, studenten HoGent Bedrijfsmanagement bewijzen dat studeren en ondernemen best samen kan met hun onderneming James Drivers.
Hilde De Winne ex-student KaHo startte haar eigen onderneming SOS De Winne.
Dat falen en herstarten deel uitmaakt van ondernemen bewijzen Kathleen De Smet en Willem Van den Berghe, meest gebeten herstarters, met hun succesvolle onderneming Interbergco.

Deze award is een unieke samenwerking tussen de twee hogescholen in Aalst (HoGent en KAHO Sint Lieven). Daarnaast zijn het Agentschap Ondernemen, de stad Aalst, Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen, JCI Aalst en het Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen bevoorrechte partners. Het event wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze sponsors.

Dit project is tot stand gekomen met de steun van het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse overheid (subsidiëring brugprojecten economie-onderwijs). Het Agentschap Ondernemen wil, naast het geven van directe steun aan ondernemingen, ook de drijvende kracht zijn achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen en dit in het kader van de ViA-doorbraak ‘de open ondernemer’.